kontakta oss

VÅGA!-Teamet

Vi bakom VÅGA! står tillsammans med dig och har som mål att göra skillnad på riktigt. Vi skapar länken mellan publik och värd som hjälper förebygga sexuella trakasserier och övergrepp i nöjeslivet.

Vi kan inte längre stå ut med hur det är idag, vi arbetar för en förändring NU, vi vågar tro på en bättre framtid!


Vill du vara en del av VÅGA!-teamet och brinner för problemlösning och samhällsnytta eller ser möjligheter för ett samarbete? 

Då ser vi fram emot att höra ifrån dig @: Kontakt@våga.nu 

Du kan också nå oss på #Instagram.com/VÅGAtillsammans och @Facebook.com/VÅGAtillsammans


Med varmaste hälsningar, VÅGA!-teamet 

Just nu har vi TVÅ Praktikplatser öppna inför VÅRTERMINEN, läs mer nedan

B2B-Kommunikatör

Vill du vara med oss på resan där vi lanserar vår trygghetscertifiering på festivaler, klubbar och barer runt om i landet? Hos VÅGA får du möjlighet att jobba under eget ansvar, utvecklas internt och bidra till att förbättra nöjeslivet. Vi växer snabbt och vill att du kommer vara med och bygga organisationen tillsammans med oss.


MediA-Kommunikatör

Brinner du för social förändring? Vill du se ett mer jämställt nöjesliv och vill förbättra dina färdigheter inom digital kommunikation? Då ser vi fram emot att ha dig söka detta uppdrag som Digital Kommunikatör!

VÅGA växer, och för att nå ut i sociala medie djungeln samtidigt som vi samarbetar med med klubbar, festivaler och artister så behöver vi dig. Du är en driven person som vill engagera dig i att skapa denna förändring tillsammans med oss och potentiellt bli en del av teamet efter praktiken.VI HJÄLPS ÅT FÖR ATT GÖRA UTELIVET EN PLATS FÖR ALLA, DÄR ALLA RESPEKTERAS OCH KAN HA KUL! GÅ MED I RÖRELSEN NU! #VÅGATILLSAMMANS